Jaroflex selecteert voor uw onderneming de perfecte uitzendkracht. Perfect betekent voor Jaroflex: de uitzendkracht met de passende opleiding, de juiste vaardigheden en de motivatie om zich 100% in te zetten voor het werk in uw onderneming. Naast scholing en ervaring hecht Jaroflex veel waarde aan de motivatie, omdat de prestaties van uw onderneming direct samenhangen met de inzet van de uitzendkrachten.

Aannemen van tijdelijk personeel is via Jaroflex een eenvoudige zaak. U geeft aan welke kwalificaties het werk vereist, u bepaalt de termijn en het aantal uren en u bepaalt wanneer de uitzending eindigt. U heeft dus alles in eigen hand.

Maar u heeft geen zorg over administratieve lasten, de opzegtermijn is kort en beëindiging van de uitzendovereenkomst is eenvoudig. Bij ziekte of vakantie kan Jaroflex direct vervanging regelen. Dit biedt veel flexibiliteit en gemak.

De voordelen van een uitzendkracht van Jaroflex:

  • U hoeft geen tijd te maken voor sollicitatiegesprekken
  • U heeft geen wervings- en selectiekosten
  • U heeft minder administratieve lasten
  • U heeft geen werkgeversrisico zoals ziekte en leegloop
  • U betaalt alleen gewerkte uren
  • U betaalt geen vakantietoeslagen en eindejaarsuitkeringen
  • U betaalt nooit ontslagvergoedingen

Jaroflex onderhoudt een persoonlijke en goede relatie met haar personeel. Medewerkers van Jaroflex bezoeken regelmatig de projecten. Zij bespreken dan zowel met de werkgever als de uitzendkracht of iedereen tevreden is met de (verrichtte) werkzaamheden. Indien nodig worden kwesties opgelost.

U betaalt uitsluitend de gewerkte uren middels een all-in uurtarief. Er komen geen reiskosten, accommodatiekosten of overige kosten bij. Voor toeslaguren geldt een afwijkend tarief. Over het uur- en toeslagtarief is vooraf overeenstemming bereikt in de uitzendovereenkomst. Deze manier van werken is helder en duidelijk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.